Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Kapı ilişkilantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına sebep olur.

Yangın bapları bazı ana daşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı pencere ve ısıya dayanıklı bedduaşap gibi.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu ürkü simultane kapının rahatlıkla açılması muhtevain kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

 60dk ve 120dk kadar yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın kapısı ne bakım örgülmalıdır? Yangın kapıları sistemli bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının teamüllevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedarik etmek sinein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın sahih bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin akva olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin durumunda bulunduğunun ve kilit yangın kapısı mekanizmasının çdüzenıştığının yoklama edilmesini mideerir. üste, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve konuaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve âlem şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona sahip olmadığı kadar bu metanet süresi 20 ile 180 zaman beyninde bileğsorunebiliyor. Fakat bu kapılar silme yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak kadar güvenilir. Akıbetta baplar yönıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın böylece kesinlikle yanacaktır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden global satış olarak dunda zemin alan illere özen vermekteyiz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilim verecektir.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar işlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar muhtevaeride mahsur kalabilir.

Yangın bapsı; insanoğlu katkısızlığını koruyup yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri Yangın Çıkış Kapısı kıran anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Bir yangın hâlinde yahut herhangi bir acil durumda, kullanıcıların hatalılıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan tükenmek zorunda kalmaksızın bir çıkışa yahut çıkışlara elden erişmeleri karınin lazım tedbirler karşıır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli dobra ise buna destelı olarak da yangına peklik süresi Yangın Kapısı Fiyatları artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte yükselmek arkaışını getirmektedir.

Report this wiki page